Myyjille

Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa on taas täällä! Urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat sekä yhdistykset voivat jälleen hankkia varansa kätevästi ja tehokkaasti Lumilyhdyllä.

 

Lumilyhty-arpa on tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Kuuden euron hintaisesta arvasta myyjän provisio-osuus on jopa 3 euroa! Päävoittoina olevat 24 henkilöautoa ja 24 unelmalomaa tekevät arvasta houkuttelevan ja takuuvarman myyntihitin. Muita upeita voittoja on enemmän kuin koskaan – yli 128  000 kpl. Reilun kymmenen vuoden aikana Lumilyhdyllä on kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo n. 12 miljoonaa euroa!

 

Lumilyhty 2017 -arpojen myyntiaika on 15.9.2017 – 14.3.2018

 

 

• Tee tilaus

Arpatilauksen voit tehdä kätevästi täyttämällä Tilauslomakkeen. Voit tilata arpoja myös puhelimitse, p. 0403 110 570. Arpatilaukset käsitellään ja toimitetaan normaalisti 2-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Lisätilaukset ovat myös mahdollisia.

• Veroton ja riskitön

Myyjän ei tarvitse maksaa veroa, koska arpajaisten toimeenpanija Suomen Arpa ja Bingo ry maksaa arpajaisveron. Arpojen myynnistä ei myöskään tarvitse tehdä tilitystä viranomaiselle. Arpoja voi tilata 30 päivän maksuajallla ilman palautusoikeutta (pienin tilaus 200 kpl) ja myös palautusoikeudella (pienin tilaus 500 kpl), jolloin maksuaikaa on 23.3.2018 asti.

• Hinta ja myyntipalkkio

Arvan myyntihinta kuluttajalle on kuusi euroa. Myyntipalkkiosi on kolme euroa, kun tilaat arvat ilman palautusoikeutta. Voit myös tilata varmuuden vuoksi reilusti ja palauttaa myymättä jääneet arvat (omavastuu 200 arpaa), jolloin myyntipalkkiosi on kaksi ja puoli euroa.

• Miten arpa toimii?

Arvassa on raaputuspinnat, joiden alta paljastuu heti, onko arpa voittanut. Arvassa on ohjeet voiton lunastamiseen.

Harjun Kiekko F1 05 -joukkue on kokenut Lumilyhty-arpamyyjä.

Lumilyhty-arpa on tehokas varainhankintaväline.

Arpajaisten järjestäjä: Suomen Arpa ja Bingo ry
Arpajaisten käytännön toimeenpanija: SBH-Yhtiöt, Juristinkatu 6,
20780 Kaarina. 040 311 0570, info@lumilyhty.fi