Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lumilyhty-arpa?

 • Lumilyhty on Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa. Vuodesta 2003 järjestetyllä Lumilyhdyllä on kerätty jo yli 12 miljoonaa euroa lasten ja nuorten hyväksi. Lumilyhty-arpajaisten järjestäjänä toimii Suomen Arpa ja Bingo ry, joka on urheiluseurojen perustama, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys.

Ketkä voivat tilata arpoja myyntiin?

 • Lumilyhty-arpoja voivat myydä urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat ja erilaiset yhdistykset.

Mikä on Lumilyhty-arvan myyntiaika?

 • Arvan myyntiaika on 15.9.2017-14.3.2018.

 

Mitkä ovat tilausvaihtoehdot ja kuinka pitkä on maksuaika?

 • ISOMPI MYYNTIPALKKIO: Minimitilaus 200 kpl, myyntipalkkio jopa 3,00 € arpaa kohden, maksuaikaa 30 päivää arpojen toimittamisesta, arvoilla ei palautusoikeutta. Myyntituotto jää suoraan myyjän käyttöön.

 • ENEMMÄN MAKSUAIKAA JA PALAUTUSOIKEUS: Minimitilaus 500 kpl, myyntipalkkio 2,50 € arpaa kohden, maksuaikaa 23.3.2018 asti. Arvoilla palautusoikeus (HUOM. omavastuuosuus 200 arpaa, myymättömät arvat palautettava 23.3.2018 mennessä). Myyntituotto jää suoraan myyjän käyttöön.

 • PERSONOITU LUMILYHTY-ARPA OMALLA LOGOLLA: Minimitilaus 1600 kpl, jonka jälkeen 800 kpl portaissa, myyntipalkkio jopa 3,00 € arpaa kohden. Palautusoikeus 50 % 1600 myydyn arvan ylittävästä osasta. Myymättömät arvat palautettava 23.3.2018 mennessä. Esim. tilaa 3200 arpaa, myy 1600 arpaa, myyntiajan päätyttyä saa palauttaa 800 arpaa. Maksuaikaa 23.3.2018 asti tai sopimuksen mukaan.

 • POWER CUP -ARPA (Huom. Vain lentopalloseuroille ja -joukkueille): Minimitilaus 100 kpl, myyntipalkkio jopa 3,00 € arpaa kohden. Maksuaikaa 23.3.2018 asti. Arvoilla täysi palautusoikeus. Myymättömät arvat palautettava 23.3.2018 mennessä.

 

Mikä on arvan hinta ja siitä kertyvä myyntiprovisio?

 • Arvan hinta on kuluttajalle 6€. Myyjälle kertyy myyntiprovisiota 3 €/ myyty arpa, kun arvat tilataan ilman palautusoikeutta. Jos arvat tilataan palautusoikeudella, myyntiprovisio on 2,50€ (omavastuu 200 arpaa).

 

Laskutus

 • Arpatilauksen lasku lähetetään postitse erillisenä kirjeenä arpalähetyksestä. Maksuaikaa on joko 30 päivää, jos arvat tilattu ilman palautusoikeutta tai myyntiajan jälkeen (23.3.2018), jos arvat tilattu palautusoikeudella. Laskua maksettaessa on käytettävä viitenumeroa.

Miten voin tilata arpoja?

 • Arvat tilaat kätevästi joko täyttämällä tilauslomakkeen Tilaa arpoja -välilehdeltä tai soittamalla puh. 0403 110 570.

Kuinka nopeasti arvat toimitetaan tilauksesta?

 • Käsittelemme ja postitamme arpatilaukset 1-2 päivän sisällä tilauksesta pyydettyyn osoitteeseen. Lisätilauksiin pätee sama nopea tilausten käsittely ja postitus. Toimitusajankohdan voitte päättää myös itse.

 

Miten palautan myymättömät arvat?

 • Jos olette tilanneet arvat palautusoikeudella, myymättömät arvat tulee palauttaa SBH-Yhtiölle välittömästi myyntiajan päätyttyä (viimeistään 23.3.2018). Liittäkää arpapalautuksen mukaan tilitystiedot (seuran/ joukkueen/ yhdistyksen nimi, arpojen määrä, lähettäjän yhteystiedot). Myyjä maksaa itse palautuksen postimaksun. Palautusosoite: Lumilyhyt-arpa/ SBH-Yhtiöt Oy, PL 85, 20781 Kaarina.

 

Miten tilitän arpatilauksemme?

 • Maksakaa lasku myytyjen arpojen mukaan laskussa olevalle tilille. Laskua maksettaessa on ehdottomasti käytettävä laskussa olevaa viitenumeroa.

 

Miten voin lunastaa voittoni tai osallistua lisäarvontaan?

 • Helpoiten lunastat voittosi tai osallistut lisäarvontaan Lumilyhdyn kotisivuilla osiossa Lunasta voittosi/ Osallistu lisäarvontaan. Paina Lunasta voittosi tästä – tai Osallistu lisäarvontaan -nappia, tämän jälkeen avautuu Virallinen voitonlunastus -sivu, missä voitte syöttää arvan tarkistusnumerot 1 ja 2. Täyttäkää pyydetyt tiedot lunastaaksenne voittonne tai osallistuaksenne lisäarvontaan.

 • Voitte lähettää arvan myös postitse SBH-Yhtiölle osoitteeseen PL 85, 20781 Kaarina.

Kuinka nopeasti arpavoitot lähetetään?

 • Voitot toimitamme normaalisti 30 päivän sisällä voitonlunastuksesta. Mikäli voittotuote loppuu varastostamme, sen toimitus saattaa kestää hieman pidempään. Lehtivoittojen käsittelyssä ja toimituksessa voi kulua aikaa n. 2 kuukautta.

Mihin asti on voittojen lunastus?

 • Voitot on lunastettava kahden kuukauden kuluessa arpajaisten päättymisestä eli 14.5.2018 mennessä.

Toimitetaanko voittoja ulkomaille?

 • Valitettavasti ei. Lumilyhty-arvan voitot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin.

 

Mistä näen arvan palkinnot?

 • Kaikki Lumilyhty-arvan voitot löytyvät voittoluettelosta, arvan takaa sekä kotisivuilta välilehdeltä Mikä Lumilyhty?.

 

Mistä näen tarkistusnumerot?

 • Arvan tarkistusnumerot (Tarkistus 1 ja Tarkistus 2) löytyvät arvan etupuolen alareunasta raaputuspintojen alta. Raaputtaessasi kyseiset raaputuspinnat näet arpasi tarkistusnumerot, joiden avulla voit lunastaa voittosi tai osallistua lisäarvontaan. 

 

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi - ole yhteydessä meihin, vastaamme mielellämme!

Email: info@sbh-yhtiot.fi tai p. 0403 110 570.

Arpajaisten järjestäjä: Suomen Arpa ja Bingo ry
Arpajaisten käytännön toimeenpanija: SBH-Yhtiöt, Juristinkatu 6,
20780 Kaarina. 040 311 0570, info@lumilyhty.fi