Upeita uutisia kaikille varainhankkijoille – 
Uusi Lumilyhty-arpa tulee myyntiin 15.9.2018!
Lumilyhty-arpajaisinfo
 • Uudessa Lumilyhty-arvassa on entistä enemmän pelattavaa ja jännitettävää!
   
 • Arpojen myyntiaika alkaa 15.9.2018 ja jatkuu aina 14.3.2019 asti.
 • Arpoja voivat myydä urheiluseurat ja -joukkueet sekä koululuokat ja eri yhditykset
 
 • Arvan myyntihinta on 8 euroa.
 •  Lumilyhty-arvassa on huikea 4 euron myyntipalkkio, jonka myyjätaho saa tuottona itselleen verottomasti! 
 • Voittoja on yli 109 000 kpl! 
Nopean arpatilaajan etu - hyödynnä nyt!
 • Nopeat tilaajat pääsevät mukaan suosittuun Toimintatonni-arvontaan! Kun tekee tilauksen 30.9.2018 mennessä varmistaa paikkansa arvonnassa, jossa on jaossa 3 x 1000 euroa!
   
 • Nopeat tilaajat saavat tilaajaetuna myös Stadium-lahjakortteja! Kannattaa siis toimia nopeasti ja tehdä arpatilaus hyvissä ajoin - viimeistään 30.9.2018!
   
  • Lahjakortin arvo määräytyy tilauksen suuruuden mukaan
  • 200 arvan tilaus oikeuttaa 20 euron Stadium-lahjakorttiin​, 300 arvan tilaus 30 euron Stadium-lahjakorttiin, 600 arvan tilaus 60 euron lahjakorttiin... ja 
Veroton, tehokas ja helppo varainhankintaväline

Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa on täällä taas! Urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat sekä yhdistykset voivat jälleen hankkia varansa kätevästi ja tehokkaasti Lumilyhdyllä.

 

Lumilyhty-arpa on tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Kahdeksan euron hintaisesta arvasta myyjän palkkio-osuus on jopa 4 euroa! Päävoittoina olevat 24 henkilöautoa ja 24 unelmalomaa tekevät arvasta houkuttelevan ja helposti myytävän tuotteen.

 

Muita upeita voittoja on enemmän kuin koskaan – yli 128  000 kpl. Reilun kymmenen vuoden aikana Lumilyhdyllä on kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo lähes 12 miljoonaa euroa!

Lumilyhty-arpa on erinomainen varainhankintaväline...
 • Urheiluseuroille ja -joukkueille
 • Koululuokille ja vanhempainyhdistyksille
 • Muille yhdistyksille

Isompi myyntipalkkio tekee arpamyynnistä entistä tehokkaampaa

Lumilyhty-arpa on tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Kahdeksan euron hintaisesta arvasta myyjän palkkio-osuus on jopa 4 euroa! Päävoittoina olevat 24 henkilöautoa ja 24 unelmalomaa tekevät arvasta houkuttelevan ja takuuvarman myyntihitin. Reilun kymmenen vuoden aikana Lumilyhdyllä on kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo 12 miljoonaa euroa!

 

Urheiluseurat ja -joukkueet, koululuokat sekä yhdistykset voivat hankkia varansa kätevästi ja tehokkaasti Lumilyhdyllä. Lumilyhty-arpamyynti alkaa taas 14.9.2018. Parhaillaan on myynnissä Lumilyhdyn kesäinen sisararpa – Suvilyhty-arpa. Tutustu Suvilyhtyyn tästä.

Yhdessä tekemällä arpamyynti sujuu helposti ja tehokkaasti. 
Myymällä 400 kpl Lumilyhty-arpoja saatte tuottoa jopa 1200 euroa!

Lumilyhty on tuottanut lapsille ja nuorille jo yli 12 miljoonaa euroa –

ja onnekkaita autovoittajia on jo yli 100!

Nurmolainen Miia voitti heti Suomen 100 -juhlavuoden alkajaisiksi Lumilyhty-arvan 100. henkilöauton. Voitto löytyi Lumilyhdyn tekstariarvasta. Upouusi voittoauto luovutettiin juhlavissa tunnelmissa Helsingissä perjantaina 20. tammikuuta 2017.

 

Samaan aikaan kun Lumilyhdystä on voitettu 100 henkilöautoa, on Lumilyhty tuottanut 12 miljoonaa euroa Suomen lasten ja nuorten harrastuksiin kouluissa, urheiluseuroissa ja muissa järjestöissä.

Kuvassa: Lumilyhdyn sadas autovoittaja Miia, Autotalo Laakkosen Jorge Mäkinen (oikealla) ja arpajaisten käytännön toimeenpanijan, SBH-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Jorma Pitkäjärvi.

Arpajaisten järjestäjä: Suomen Arpa ja Bingo ry
Arpajaisten käytännön toimeenpanija: SBH-Yhtiöt, Juristinkatu 6,
20780 Kaarina. 040 311 0570, info@lumilyhty.fi